Ben jij op zoek naar een school voor mavo of havo? Of wil je meer weten over de Wereldklas? Dan ontmoeten we je graag op een scholenmarkt, op onze open dagen en minilessen.

Wist je al dat we ons nu ook een Excellente Schoolmogen noemen? Reden te meer om snel kennis te komen maken! Tijdens de open dagen, de scholenmarkten, de vragenavond of de minilessen. Daarover vind je hierboven meer informatie. Hieronder vertellen we meer over kiezen, beginnen en aanmelden.  

Een goed begin ... 

Omdat we weten dat de stap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs erg groot is, geven we je op onze school de tijd om daar rustig aan te wennen. Deze tijd noemen we de introductie. Die duurt tot aan de herfstvakantie. In deze periode krijg je onder meer studielessen, die worden gebruikt om je te helpen met je huiswerk. 
 
In de eerste weken leren we leerlingen ook te werken met hun laptop. Elke leerling die bij ons in de eerste brugklas begint, werkt hier dagelijks mee. In de begintijd leren we vooral hoe je bestanden goed bewaart en archiveert. Maar ook hoe je er zorgvuldig mee omgaat. 

Groep 8, en dan ... ? 

Kiezen voor de juiste school lijkt misschien heel moeilijk. Maar jij kunt het ook! Hieronder zie je een video over het kiezen van jouw school, gemaakt door de Schoolkeuzegids

Aanmelden! 

Als je jouw schoolkeuze gemaakt hebt, kun je je hier aanmelden.  Als je aanmelding voor 15 maart bij ons binnen is en voldoet aan de toelatingseisen, dan word je bij ons gegarandeerd geplaatst. Aanmeldingen na 15 maart zijn ook welkom, maar kunnen alleen in behandeling worden genomen als op dat moment de klassen voor het komende schooljaar nog niet vol zijn. 

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen